SAnt insarcinata in 16 saptamani si 2 zile, in saptamana 10 si 6 zile am fost la ecografie ( ptr bitest) de atunci a inceput calvarul BEBE al meu a fost diagnosticat cu higroma chistica si translucenta nucala de 5.6 mm,( mi s-a spus sa il dau afara) , am fost dupa 2 zile la alt dr , alt ecograf transulucenta nucala ( T.N) 3.6mm, toti ziceau sa dau copilul afara, am fost la altul eram deja in 11s si 5 z, TN 2.3mm.( acesta mi-a redat speranta). Dupa 3 zile m-a rechemat primul ecografist si TN 4.5 mm si Higroma Chistica.
Am facut biopsia de vilozitati coriale rapunsul este bun , dar analiza de sange a bitestului e proasta.( fiind interpretare a primei ecografii cu 5.6 mm)
Am refacut ecografia la alt dr f bun ( nu dau nume) mi s-a spus TN 2.4-3.0 mm, rezultatul biopsiei a fost ok, cariotip masculin normal ( deci fara SD, SE si alte pericole genetice).Am mai fost la un dl profesor si am refacut ecografia ...TN la 13 saptamani 2.04-2.12 mm
Am refacut eco la prima dr la 14 s si mi-a zis ca TN e de 3.5mm ( mentionez ca acest dr imi face Trans Vaginala)
Apoi am fost iar la dr recomandat ca si dr F BUN , la 15 s si mi -sa zis ca TN este in limite normale, creierul e OK si ca sa revin sa vedem de cord la 17 s.
Ce parere aveti ? Sa fac si amniocenteza? Exista cazuri asemanatoare? Dc da cu ce final?EU sunt depasita

.