Cine urmeaza la mosit

Sa ne asteptam puiutii impreuna.

Re: Cine urmeaza la mosit

Mesajde skippy » Mie Mar 18, 2009 8:28 pm

Felicitari,Marta!Sanatate multa va doresc! :wav:
skippy
guraliv

Locaţie: GALATI

Mesajde trix » Mie Mar 18, 2009 8:38 pm

OO, bine ai venit pitic mic!!!!!!! Si eu ii urez sa fie papacios si sa nu aiba colici si sa inceapa sa doarma noaptea. Felicitari Marta :cheers: :cheers:
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" Sigmund Freud
trix
Admin

Locaţie: Belgia

Mesajde oly » Mie Mar 18, 2009 10:37 pm

:D :wav: :cheergirl: Bine ai venit pe lume Andrei. Sa fii sanatos, papacios si sa o lasi pe mami sa dorma noaptea!!!!
Abia asteptam sa te vedem.
Felicitari Marta!!!
ImagineImagine
oly
Moderator

Locaţie: Genova

Mesajde patri » Joi Mar 19, 2009 11:36 am

Felicitari Marta. Bine ai venit pe lume bebe Andrei sa fii sanatos si cuminte :cheers: :flower:
Imagine
Imagine
patri
gangurica

Locaţie: timisoara

Mesajde Marta Larisa » Joi Mar 19, 2009 3:02 pm

Imagine
ImagineImagine
ImagineImagine
Marta Larisa
guraliv

Mesajde mela&2bb » Joi Mar 19, 2009 3:28 pm

Martaaa! ce puiut dulce ai tu acolo :love4: :love7: :love2:
pupam cu drag frumuselul Loving
mela&2bb
no comment

Locaţie: la etajul 6

Mesajde Cherie » Joi Mar 19, 2009 4:39 pm

Wow, ce beb mic si dulce! :cheers:
Sa-ti traiasca si sa fie sanatos, Marta!

Si sa doarma tot asa linistit in fiecare noapte. ;)
ImagineImagine

ImagineImagine
Cherie
guraliv

Locaţie: BRASOV

Mesajde MariaParvu » Joi Mar 19, 2009 8:10 pm

felicitari Marta, sa fiti sanatosi si mincaciosi! Teodora cum a primit fratiorul? :cheers:
MariaParvu
sfatos suprem

Mesajde cadbury » Joi Mar 19, 2009 9:39 pm

Felicitari, Marta!... :cheers:
"Iubirea nu este o relaţie între două persoane. Ea este un stadiu al conştiinţei tale." Osho
cadbury
no comment

Mesajde a_mi » Joi Mar 19, 2009 11:02 pm

Marta Larisa scrie: Imagine

Marta ai un baietel foarte frumos!!!!! pare mare[i][/i] se vad cele 3600gr.
Chiar avea forumul nevoie de un asa baiat :cheers:
Sa va traiasca \:D/
a_mi
guraliv

Locaţie: undeva in sectorul 6

Mesajde Marta Larisa » Vin Mar 20, 2009 8:52 pm

multumesc foarte mult. e intr-adevar un copil minat si face niste mutrite de mor de ras.
Teodora e incantata de bebele ei si niciodata nu am vazut pe nimeni bucurandu-se asa cum a facut-o ea. Ningea cu fulgi mari cand am venit, iar ea, intamplator statea la fereastra sa vada ninsoarea, asa ca, imediat ce a dat cu ochii de noi, a inceput sa tipe, de se auzea de jos ( etaj IV). a iesit pe scari tipand ca vine mami, vine bebe. Oricum imediat ce am nascut, mi-am sunat sotul si chiar atunci s-a trezit si ea. Asa ca am putut sa-i dau vestea direct si a intrat intr-o verva de nedescris. A spus tuturor ca a primit un fratior. Nu a mai putut sa manance si sa doarma la pranz pana nu am venit acasa. Cred ca a fost un pic dezamagita de faptul ca e asa mic, probabil se astepta sa fie mare-mare, sa se joace impreuna. I-a placut sa i-l dau in brate, ca o las sa puna mana pe el. Nu-i place cand plange, ieri si-a bagat capul in mine si si-a pus mainile la urechi. Cred ca mai mult ii e mila decat sa o deranjeze, pentru ca de fiecare data ma intreaba de ce plange bebe si sa-i dau tzutzu sa nu mai planga. Astazi a fost tare necajita ca a venit medicul nostru sa ne viziteze si l-a facut pe bebe sa planga. In rest, nu se amesteca prea tare peste el, ii place sa-l stie la locul lui, din cand in cand vine sa se uite la el.
In prima zi s-a straduit sa faca cat mai multa galagie. Bebele era agitat de iesirea din spital, de schimbat locul , colici,zgomotele casei, asa ca de cate ori ma straduiiam sa -l linistesc, ea urla. La un moment dat, o aud venind si soptind: tiptil, tiptil, iar cand ajunge langa mine si bebele de la san, urlam : maaaamiiiii!!! :roll:
Acum s-a mai obisnuit si el cu noi, mananca si doarme si are probleme cu kk, pentru ca nu poate face, desi in spital facea destul de bine ( cat a fost meconiu).
Cat despre mine... nu am de ales si incerc sa am rabdare. S-a rupt colul, mi-au ieit hemoroizi in timpul expulziei, am 2 cusaturi ( una de la o ruptura, una unde au apucat sa taie pe fosta cusatura, cu 2 ciupituri destul de mari unde au bagat nu stiu ce de au taiat cordonul ombilical, ca era gatuit cu el. pe langa asta, ma chinuie durerile de spate, se lasa pe picior, raman intepenita de spate si inca nu simt cand trebuie sa urinez. Merg la program ca si copiii ca nu o patesc cu a fost cazul in vreo 2 randuri. Iar costipatia incerc sa o combat cu supozitoare. Asta e!!!
Sufleteste: desi ma bucur cat pot de minunile mele doua, m-a apucat un soi de nostalgie si parca nu mai sunt eu, Undeva parca s-ar fi rupt timpul, sau ceva din mine... in fine, recunosc simptomele, si ma straduiesc sa ma bucur de fiecare clipa petrecuta. Doar ca e obositor ca in loc sa ma odihnesc, stau si ma joc cu Teodora, nu-mi pare rau, doar ca e tare solicitant .
ImagineImagine
ImagineImagine
Marta Larisa
guraliv

Mesajde Marta Larisa » Vin Mar 20, 2009 8:53 pm

scuze pentru graseli, stau in picioare, in pozitie destul de incomoda.
ImagineImagine
ImagineImagine
Marta Larisa
guraliv

Mesajde skippy » Vin Mar 20, 2009 9:16 pm

Imi imaginez ce curioasa a fost Teodora sa-l vada pe cel mic!
Cred ca e tare greu si obositor dar cu asa minuni sunt convinsa ca uiti de toate necazurile!
Cat despre dureri si statul in picioare imi amintesc si eu ca a fost tare neplacut si ca am reusit sa ma asez pe scaun dupa vreo trei saptamani.In prima faza am stat pe un colac de plaja asezat pe scaun.
Sanatate multa si nopti linistite! :flower:
skippy
guraliv

Locaţie: GALATI

Mesajde mela&2bb » Vin Mar 20, 2009 10:40 pm

Marta,curaj,rabdare,timpul vindeca toate ranile,copiii cresc,o sa fie ceva mai usor :flower:
mela&2bb
no comment

Locaţie: la etajul 6

Mesajde nicoleta » Joi Mar 26, 2009 7:24 pm

Marta, mi-au dat lacrimile cand am citit ce ia scris, felicitari si mult curaj.
Imagine
"Cand credeam si eu ca o scot la capat s-a gasit unul sa mute capatul mai incolo"
nicoleta
mutulica

Locaţie: iasi

Mesajde Cristina_gl » Vin Apr 03, 2009 1:45 pm

Marta, cum te mai simti? Imi imaginez ca trebuie sa-ti fie greu, dar incearca sa te odihnesti cat poti si sa nu te lasi doborata de depresie. O sa treaca si asta, ai sa vezi ce bine o sa fie in curand. Trebuie sa fie grozav sa ai doi copii! Andrei este un bebe superb!
Imagine
Dacă în drumul tău întâlneşti un om prea obosit ca să-ţi poată dărui un surâs, lasă-i-l pe al tău. Căci nimeni nu are mai mare nevoie de un zâmbet decât acela care nu-l mai poate dărui.(Dale Carnegie)
Cristina_gl
Moderator

Mesajde Marta Larisa » Sâm Ian 30, 2010 10:51 am

Ali, vazand topicul tau, m-au apucat nostalgiile si nu am putut sa nu dau aici sa mai citesc din urma. Nu uitasem, dar evenimentele mai noi se astern peste amintirile de-atunci. Si asta a venit in urmatorul context: ieri am avut revelatia varstei mele, am realizat cati ani am... si mi-am zis ca nu mai am timp sa-l fac si pe bb 3. :) nu ca mi-as fi planuit asta, dar mi-ar fi placut sa nu fi avut constrangerea varstei pentru a urma la mosit... :)
ImagineImagine
ImagineImagine
Marta Larisa
guraliv

Anterior

Înapoi la Nasterea