de Cristina_gl » Lun Iun 22, 2009 4:23 pm
Dragilor, apa pe care am adus-o de la Slanic Moldova este foooarte buna! V-am spus deja ca ne-am intors de la munte cu Cezar tacit si harait. Am facut aerosoli cu apa aceea de izvor (daca ajungeti pe acolo, este vorba despre izvorul 1 bis, dar si de la 3 e buna - 1 bis este pentru inflamatii ale cailor respiratorii si 3 pentru bronsite cronice). Revenind, aerosoli am facut cam o saptamana, dupa care Cezar s-a plictisit si am continuat cu spalaturi in nasuc, pe care le accepta fara probleme. Folosesc, pur si simplu, o sticluta de la Bixtonim, in care pun apa de izvor, apoi dam 2-3 ,,pufuri" in fiecare nara. Desi apa are efecte mult mai bune proaspata, s-au vazut rezultatele si cu apa tinuta in sticlute, la frigider. Am luat in mai multe sticle de 1/2 de kg. Cu cat sunt mai mici recipientele, cu atat e mai buna. Poti folosi pentru aerosoli de 2-3 ori din fiecare sticla, apoi isi cam pierde proprietatile. Asa a invatat-o pe mama o tanti asistenta de la complexul balnear.
Ce sa va zic? Deocamdata, Cezar respira noaptea normal si (in sfarsit!) nu mai aflu cand adoarme dupa sforait. O fi si vremea calda ,,vinovata" de aceasta ameliorare? Oricum, sa vedem pentru cat timp (am devenit tare circumspecta). Dar apele minerale terapeutice sunt bune. Daca aveti ocazia sa colectati, pe unde va duceti in vacanta, sa stiti ca merita.
Dacă în drumul tău întâlneşti un om prea obosit ca să-ţi poată dărui un surâs, lasă-i-l pe al tău. Căci nimeni nu are mai mare nevoie de un zâmbet decât acela care nu-l mai poate dărui.(Dale Carnegie)